The Swiftly Reacting History - Orange Blossom Special

Livet är inte så komplicerat

Posted May 15, 2018, 2:42 a.m. By felzani Tags: livsstil

Tar latheten till en ny nivå
Jag har verkligen en hard time att förstå varför folk gör livet så fruktansvärt komplicerat när det verkligen inte behöver vara ett dugg komplicerat? Jag förstår verkligen inte hur dom lyckas. Exempelvis så klagar alla alltid på att dom inte har pengar. Men jag kommer ihåg att jag blev överlycklig när jag insåg att man får NYA pengar VARJE månad! Det är ju som att man lurar systemet! Man jobbar, får pengar, använder dom - så får man nya att göra av med! Hur lyxigt är inte det? Tänk va jobbigt det hade varit om man bara hade fått en viss summa när man föddes som skulle användas för resten av livet, hemska tanke!     

Eller bara sånna vardagliga saker som att handla. Det känns som att alla hela tiden klagar på att det är så jobbigt att handla, att det tar en hel dag, att man måste planera så mycket, att man måste ta av sin tid och så vidare. Men seriöst så svårt är det inte? Det går rätt fort och det är ju helt ärligt ganska kul, speciellt att komma hem och packa upp allt! Och om man nu hatar att gå i affärer så kan man ju handla det allra mesta (allt) online nu för tiden! Jag handlade på coop online här om dagen, det tog mig kanske max tio minuter och efter några timmar stod det en trevlig kvinna utanför min dörr med alla mina matvaror. Jag behövde knappt lämna soffan på hela dagen. Hur underbart är inte det? Det är ju inte så svårt att leva som eremit nu för tiden, och det är väl nackdelen med det hela. Men det är en ganska bra nackdel enligt mig som är en väldigt introvert person. Det är härligt men farligt.